Se amesteca zaharul, zeama portocalelor, galbenusurile, coaja rasa de portocale, migdalele curatate si macinate, albusurile spuma. Se toarna compozi
Se amesteca zaharul, zeama portocalelor, galbenusurile, coaja rasa de portocale, migdalele curatate si macinate, albusurile spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata si se coace la foc potrivit. Rece se glaseaza cu serbet de portocale.
Se orneaza cu bucati de portocale colorate in roz: la mijlocul tortului se pune o portocala cu feliujele despicate, iar la margine se pune cate o felie de portocala.
La mijloc si pe fiecare bucata roz se pune cate o cireasa zaharisita, iar in mijlocul acesteia se pune o stafida.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii