Curatam morcovii, ii spalam si ii razuim. Spalam lamaia, ii razuim coaja si o stoarcem. Separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zeama de
Curatam morcovii, ii spalam si ii razuim. Spalam lamaia, ii razuim coaja si o stoarcem. Separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zeama de lamaie. Adaugam zaharul si coaja de lamaie. Incorporam cu grija galbenusurile, faina, intaritorul, praful de copt si alunele macinate. Presam zeama din morocovi si ii adaugam la amestec. Incalzim cuptorul si intindem aluatul intr-o forma de tort unsa cu unt. Coacem aluatul 45 de minute. Amestecam zaharul pudra cu zeama de lamaie ramasa, adaugam zeama de morcovi si turnam crema obtinuta deasupra tortului. Pentru décor pregatim forme dintr-un amestec de 10 dk
Alte dulciuri recomandate:
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu visine
Prajitura cu visine
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii