Ca sa fie mai gustos, tortul de nuci la rece se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Pentru tortul de nuci la rece se fierbe laptele cu zaharul, cacaoa si zeamilul cateva minute, se ia de pe foc, apoi se incorporeaza incet untul; daca se taie, se adauga ouale si se mai da putin pe foc pana isi revine. Cand se raceste, cu ajutorul unui cutit, se orneaza pe deasupra cu frisca cu alune, migdale, portocale si banane. Ca sa fie mai gustos, se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Tortul de nuci la rece se serveste ornat cu frisca,cu alune, migdale, portocale si banane.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorMancarea aceasta e destinata strict celor ce iubesc gulia. Eu ma aflu printre acestia si avand niste gulii mari si frumoase...
Gulii umplute cu legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii