Ca sa fie mai gustos, tortul de nuci la rece se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Pentru tortul de nuci la rece se fierbe laptele cu zaharul, cacaoa si zeamilul cateva minute, se ia de pe foc, apoi se incorporeaza incet untul; daca se taie, se adauga ouale si se mai da putin pe foc pana isi revine. Cand se raceste, cu ajutorul unui cutit, se orneaza pe deasupra cu frisca cu alune, migdale, portocale si banane. Ca sa fie mai gustos, se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Tortul de nuci la rece se serveste ornat cu frisca,cu alune, migdale, portocale si banane.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii