Ca sa fie mai gustos, tortul de nuci la rece se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Pentru tortul de nuci la rece se fierbe laptele cu zaharul, cacaoa si zeamilul cateva minute, se ia de pe foc, apoi se incorporeaza incet untul; daca se taie, se adauga ouale si se mai da putin pe foc pana isi revine. Cand se raceste, cu ajutorul unui cutit, se orneaza pe deasupra cu frisca cu alune, migdale, portocale si banane. Ca sa fie mai gustos, se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Tortul de nuci la rece se serveste ornat cu frisca,cu alune, migdale, portocale si banane.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii