Tort de piersici cu ciocolata

Se scurge compotul si fructele se taie cuburi. Gelatina se dizolva in apa rece. Frisca lichida se bate, piersica se taie felii si se stropeste cu suc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat de cacao
  • 4 foi de gelatina
  • 850 ml compot de piersici
  • 75 gr stafide
  • 250 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar
  • 30 ml suc de lamaie
  • 600 ml frisca
  • 1 piersica
  • 25 gr ciocolata amaruie
  • 20 gr cacao

Mod de preparare

Se scurge compotul si fructele se taie cuburi. Gelatina se dizolva in apa rece. Frisca lichida se bate, piersica se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie. Branza de vaci se amesteca impreuna cu zaharul si putin suc de lamaie. Se inglobeaza gelatina dizolvata, stafidele si cuburile de piersica si se lasa la racit 30 de minute. Cand crema incepe sa se lege, se inglobeaza 400 ml frisca batuta. Foile de blat se insiropeaza cu compotul si se asaza alernativ un strat de crema. Se da la rece 3 ore.
Tortul se acopera cu 200 ml frisca si se decoreaza cu felii de piersica, ciocolata topita si cacao.

Alte retete de dulciuri:

Tort cu mere si crema de zahar ars

Tort diplomat

Prajitura alba ca zapada

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori