Se insiropeaza piscoturi de sampanie cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza primul strat pe un platou mare. Se prepara crema astfel: se freaca
Se insiropeaza piscoturi de sampanie cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza primul strat pe un platou mare. Se prepara crema astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data pe razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa.
Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore si se serveste ornat cu fructe din dulceata.
Alte retete de torturi:
Tort cu visine Padurea neagra
Tort de capsuni
Tort cu mere coapte
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm vazut-o la brava noastra Cristina si m-am incumetat sa o adaptez si eu conform gustului nostru si a ingredientelor din...
Placinta ciobanului
Comentarii