Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga coaja rasa si zeama de portocale si se amesteca bine pana se ingroasa. Se adauga migdalele cura
Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga coaja rasa si zeama de portocale si se amesteca bine pana se ingroasa. Se adauga migdalele curatate si pisate fin sau macinate, albusurile spuma si faina.
Forma se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Focul trebuie sa fie moale.
Acest tort se umple cu frisca, iar pe deasupra se glaseaza cu glazura de portocala.
Glazura. Se fierbe zaharul cu apa pana ce se leaga ca un sirop. Se adauga zeama de la o portocala si romul.
Se trage vasul de pe foc si se freaca bine compozitia cu o lingura de lemn dupa care se toarna calda peste tort.
Pofta buna!
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii