Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de la o portocala. Se unge forma de
Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de la o portocala.
Se unge forma de tort, se pune compozitia si se coace la cuptor o ora. Se taie apoi blatul si se umple si se acopera cu crema.
Crema. Se prepara un sirop din zahar si apa. Se adauga coaja de portocala rasa, se acopera si se lasa putin.
Separat se freaca galbenusurile si se toarna incet siropul.
Se freaca untul la care se adauga putin cate putin crema. Se freaca impreuna pana ce compozitia devine spumoasa.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii