Pentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.
Pentru tortul de post cu cacao, din ingrediente (faina ca la un aluat de chec mai gros) se face o compozitie bine legata, care se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie in doua, se insiropeaza cu putin lichior de cafea, apoi se umple cu crema facuta din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de ness. Se face o crema spumoasa care se aseaza intre foi.
Deasupra, pe tortul de post cu cacao se pun trei linguri de gem de caise si se presara gem nuca de cocos sau nuca macinata si se serveste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii