Se bat albusurile cu zaharul dupa aceea se amesteca galbenusul, faina, praful de copt si uleiul; se unge o cratita cu unt si se adauga acesta compozit
Se bat albusurile cu zaharul dupa aceea se amesteca galbenusul, faina, praful de copt si uleiul; se unge o cratita cu unt si se adauga acesta compozitie cam 25 de minute la cuptor. Se taie blatul facut in trei parti si se insiropeaza cu comptul de caise sau de ananas, dupa preferinte, fiecare parte taiata din balt trebuie insiropata bine. Acum se taie banana, portocala si celelalte fructe pe care le dorim sa le avem in tort. Dupa aceea se toarna frisca si tot asa facem si cu celalalte parti taiate din blat. Dupa ce au fost puse fructele pe deasupra tortului, se pune frisca care va acoperi total tortul nostru, dupa aceea il decoram cu ciocolata rasa, cu frisca ramasa amestecam un pic de cacao si cu aceeasta compozite facem fel de fel de forme pe tort.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii