Se bat albusurile cu zaharul dupa aceea se amesteca galbenusul, faina, praful de copt si uleiul; se unge o cratita cu unt si se adauga acesta compozit
Se bat albusurile cu zaharul dupa aceea se amesteca galbenusul, faina, praful de copt si uleiul; se unge o cratita cu unt si se adauga acesta compozitie cam 25 de minute la cuptor. Se taie blatul facut in trei parti si se insiropeaza cu comptul de caise sau de ananas, dupa preferinte, fiecare parte taiata din balt trebuie insiropata bine. Acum se taie banana, portocala si celelalte fructe pe care le dorim sa le avem in tort. Dupa aceea se toarna frisca si tot asa facem si cu celalalte parti taiate din blat. Dupa ce au fost puse fructele pe deasupra tortului, se pune frisca care va acoperi total tortul nostru, dupa aceea il decoram cu ciocolata rasa, cu frisca ramasa amestecam un pic de cacao si cu aceeasta compozite facem fel de fel de forme pe tort.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii