Tortul delicios fara ou se umple cu crema iar pentru acesta va trebuie 2 cani de gris, 2 cani de nuca macinata.
Pentru tortul delicios fara ou se amesteca toate la un loc si se lasa sa stea timp de patru – cinci ore, apoi se adauga doua linguri de faina, doua lingurite de bicarbonat stins cu otet si putina sare. Se coace la foc potrivit un singur blat. Se poate umple cu orice fel de crema. Pentru crema de unt, trebuie insiropate foile.
Pentru crema se pun la fiert apa cu zaharul si cand clocotesc se adauga budinca de vanilie dizolvata in 50 ml de apa si se amesteca pana se ingroasa, apoi dam la racit. Margarina frecata spuma o amestecam cu crema fiarta, dupa care adaugam o vanilie si umplem tortul.
Tortul delicios fara ou se serveste umplut cu crema.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii