Tortul Diplomat cu jeleu se orneaza cu trandafiri sau frisca. Se face simplu si este foarte bun.
Pentru tortul Dimplomat cu jeleu, gelatina se inmoaie timp de treizeci de minute in apa rece, apoi se pune la fiert cu laptele si ouale batute cu zahar si vanilie. Se amesteca pana se ingroasa, apoi se da la racit. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu frisca si se pun fructe, dupa dorinta, apoi se pune in tava tapetata cu celofan si se lasa la frigider timp de trei - patru ore. Se rastoarna pe platou si se lipeste un gardut din piscoturi, care se leaga cu o fundita colorata. Deasupra se pune un jeleu facut din 250 ml apa, 250 g zahar, 300 g fructe si 50 g gelatina.
Dupa ce s-a intarit, tortul Diplomat cu jeleu se orneaza cu trandafiri sau frisca.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii