Tort din biscuiti

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti de post
  • 200 ml esenta de cafea
  • 150 g zahar
  • vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu zaharul si cacaua si se ung biscuitii cu aceasta crema. Se alterneaza straturile de biscuiti stropiti cu esenta de cafea cu straturi de crema, pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in crema.

Se poate servi cu topping de ciocolata.

Alte retete recomandate:

Tort diplomat

Lapte de pasare

Tort tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci