Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu
Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu zaharul si cacaua si se ung biscuitii cu aceasta crema. Se alterneaza straturile de biscuiti stropiti cu esenta de cafea cu straturi de crema, pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in crema.
Se poate servi cu topping de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Tort diplomat
Lapte de pasare
Tort tiramisu
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii