Tortul din clatite americane este un desert simplu de facut, foarte versatil, putand fi servit alaturi de combinatia preferata.
Intr-un castron se pun laptele, zaharul, ouale, sarea, untul şi se amestecă cu mixerul. În alt vas se amesteca faina cu praful de copt şi se adaugă peste compozitia anterioara.
Se mixeaza foarte bine. Apoi se pune la încins o tigaie din teflon, fara ulei, se ia din compozitia de clatite cate un polonic plin şi se toarna în mijlocul tigaii.
Compoziţia se va extinde singură inspre marginile vasului.
Se prăjeste clatita, pe foc mic, pe ambele parti, pana cand se rumeneste.
Eu le-am asezat in forma de tort cu gem de zmeura si frisca.
sau mai simplu servesti clatitele americane cu miere.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii