Tort din foi de nuci sau alune, cu crema de ciocolata Foile de blat Albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanil
Tort din foi de nuci sau alune, cu crema de ciocolata
Foile de blat
Albusurile se bat bine pana devine spuma tare.
Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si faina.
Se coc separat 3 foi si se umplu cu crema.
Crema
Galbenusurile cu zaharul vanilat se amesteca bine si se fierb pana ce compozitia se ingroasa.
Cand s-a racit se includ untul proaspat batut bine si ciocolata rasa.
Tortul se umple si se imbraca cu crema, garnisindu-se cu ciocolata rasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii