Pentru foile de blat, se freaca untul spuma, se adauga ciocolata inmuiata, nucile prajite si pisate, albusurile spuma batute cu zaharul pudra. Se coc
Pentru foile de blat, se freaca untul spuma, se adauga ciocolata inmuiata, nucile prajite si pisate, albusurile spuma batute cu zaharul pudra.
Se coc 3 foi si se umplu cu crema preparata.
Pentru crema, ouale intregi se bat eu zaharul si vanilia. Se include faina si se ingroasa totul in bain marie. Cand este gata se amesteca cu untul si ciocolata inmuaita, apoi cu alunele caramelizate si pisate.
Se ung foile si tortul de jur imprejur cu crema, peste care
se presara alune. Se poate face cantitate dubla de crema.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Prajitura de branza
Prajitura cu nuci umplute
Prajitura cu piersici
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii