Tortul diplomat Pusa se face din 350 ml lapte, 250 g zahar, 5 oua, un praf de budinca, vanilie.
Pentru tortul diplomat Pusa se amesteca toate la un loc, dupa care se pun la fiert timp de 10 minute, apoi se lasa la racit. Cand compozitia este calduta, se adauga gelatina inmuiata in putina zeama de compot si 300 g frisca. Amestecul se pune in forma tapetata cu piscoturi, dupa care punem in forma tot felul de fructe si se lasa la intarit.
La final, tortul diplomat Pusa se rastoarna pe un platou, se orneaza cu frisca si se serveste.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii