Tortul diplomat Pusa se face din 350 ml lapte, 250 g zahar, 5 oua, un praf de budinca, vanilie.
Pentru tortul diplomat Pusa se amesteca toate la un loc, dupa care se pun la fiert timp de 10 minute, apoi se lasa la racit. Cand compozitia este calduta, se adauga gelatina inmuiata in putina zeama de compot si 300 g frisca. Amestecul se pune in forma tapetata cu piscoturi, dupa care punem in forma tot felul de fructe si se lasa la intarit.
La final, tortul diplomat Pusa se rastoarna pe un platou, se orneaza cu frisca si se serveste.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii