Blat necopt: galbenusurile si 200 gr. zahar se freaca pina se topeste zaharul, se adauga untul frecat spuma, biscuitii, nucile, esenta de rom si se am
Blat necopt: galbenusurile si 200 gr. zahar se freaca pina se topeste zaharul, se adauga untul frecat spuma, biscuitii, nucile, esenta de rom si se amesteca. Se modeleaza ca un blat de tort si se aseaza pe un platou de servit uns cu putin ulei ca sa nu se lipeasca. Glazura: albusurie se bat spuma cu 10 linguri de zahar. Separat se ard 5 linguri de zahar si asa fierbinte cum este se toarna treptat in spuma amestecand continuu cu mixerul. Se bate spuma foarte bine. Se intinde peste blatul de mai sus si se razuieste ciocolata sau se pudreaza cu cacao. Se pune la rece pentru citeva ore.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii