Taiem piscotul in doua. Fierbem in sucul de ananas ¾ dl lapte, 2 plicuri de budinca de vailie si 6 linguri de zahar. Dupa ce se raceste amestecul,
Taiem piscotul in doua. Fierbem in sucul de ananas ¾ dl lapte, 2 plicuri de budinca de vailie si 6 linguri de zahar. Dupa ce se raceste amestecul, il batem spuma cu margarina si un pic de rom. Topim o bucatica de unt si caramelizam 35 dkg de zahar in el. Cat timp e cald adaugam 15 dkg de nuci taiate. Intoarcem tava si o ungem cu ulei si intindem grilajul. Il racim, apoi il zdrobim. Montare: piscot, crema, bucati de ananas, grilaj, piscot. Acoperim tortul cu crema si presaram cu grilaj.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii