Tortul la metru este foarte bun si usor de facut. Aveti nevoie de 12 oua, 600 g zahar, 150 ml ulei.
Pentru tortul la metru se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile, uleiul, mirodeniile si la urma faina. Se fac doua checuri, unul cu cacao si unul fara cacao. Dupa ce s-au racit, se taie felii si se umplu cu crema de vanilie, cacao sau cafea. Se unge fiecare felie cu crema si se aseaza in rand, una galbena, una cu cacao. Deasupra se face o glazura din alta crema sau din ciocolata.
Tortul la metru se serveste umplut cu crema, iar la final, se taie in forma de V.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii