Se prepara foile de tort mereng. Foile se ung cu crema de ciocolata, se suprapun, apoi se garniseste cu frisca batuta cu zaharul. Se decoreaza cu fr
Se prepara foile de tort mereng. Foile se ung cu crema de ciocolata, se suprapun, apoi se garniseste cu frisca batuta cu zaharul. Se decoreaza cu fructe confiate sau fructe din dulceata.
Se tine cateva ore la rece dupa care se feliaza si se serveste. Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Tort diplomat Prajitura cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii