BlatulSe bat ouale cu 3 linguri de apa rece cca. 5 min. si apoi se adauga intr-o continua mestecare zaharul. Se amesteca faina cu praful de copt si se
Blatul
Se bat ouale cu 3 linguri de apa rece cca. 5 min. si apoi se adauga intr-o continua mestecare zaharul. Se amesteca faina cu praful de copt si se cern. Se omogenizeaza cu oale in cuptorul incalzit la 200 garde se coace 15-20 min.
Jumatate din banane se taie felii iar restul se taie pe lungime, se stropesc toate cu zeama de lamiie sa nu se faca negre (oxideze), ciocolatele se taie bucatele si se topesc (mai bine pe baie de apa), frisca se bate cu praful care nu o lasa sa se faca moale, ouale se separa. Galbenusul se freca spuma cu untul si zaharul vanilat si apoi se adauga ciocolata topita. Albusul se bate spuma si se inglobeaza peste crema de ciocolata. Peste blat se pun feliile rotunde de banane, apoi se toarna frisca si la urma crema de ciocolata, se da la rece cel putin 2 ore. Se orneaza cu feliile lunguiete de banane si ciocolata rasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii