Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat.
Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat. Se pun ouale intregi, zaharul vanilat si se freaca bine pana se face ca o crema. Se adauga cafeaua si faina proaspat cernuta si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt, se coace la foc potrivit circa o ora. Se pregateste crema de cafea cu unt.
Dupa ce s-a racit perfect tortul, se taie cu un cutit bun in trei felii, iar intre ele se pune crema. Se opreste o Iingura de crema pentru garnitura. Tortul se glaseaza cu glazura de cafea, iar deasupra se pune cu cornetul crema oprita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii