Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat.
Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe marginea masinii. Se sterge sa fie perfect uscat. Se pun ouale intregi, zaharul vanilat si se freaca bine pana se face ca o crema. Se adauga cafeaua si faina proaspat cernuta si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt, se coace la foc potrivit circa o ora. Se pregateste crema de cafea cu unt.
Dupa ce s-a racit perfect tortul, se taie cu un cutit bun in trei felii, iar intre ele se pune crema. Se opreste o Iingura de crema pentru garnitura. Tortul se glaseaza cu glazura de cafea, iar deasupra se pune cu cornetul crema oprita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii