Batem spuma albusurile a 2 oua si adaugam cate unul galbenusurile, 10 dkg de zahar, 7 dkg faina si 5 dkg de margarina topita si racita. Turnam aluatul
Batem spuma albusurile a 2 oua si adaugam cate unul galbenusurile, 10 dkg de zahar, 7 dkg faina si 5 dkg de margarina topita si racita. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa , il coacem si il lasam sa se raceasca. Amestecam 2 galbenusuri cu 18 dkg zahar, 1 lingura de praf de cacao, 2dl de cafea neagra tare si fierbem pana se ingroasa. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin, amestecam cu 25 dkg de unt batut spuma pana obtinem o crema neteda. Turnam crema peste aluatul din forma si apasam visinele in ea, netezim crema deasupra lor. Lasam la uscat la loc rece si apoi glazuram cu o crema obtinuta din amestecarea a 2 linguri de praf de cacao cu 2 linguri de zahar, putina apa si 3 dkg de unt.
Alte torturi recomandate
Tiramisu
Diplomat
Tort cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii