Pentru tort racoros cu fructe frisca se bate la mixer pana devine spumoasa si se poate adauga putin zahar Asamblare: Blat, frisca, fructe pana se termina blatul.
Pentru tort racoros cu fructe frisca se bate la mixer pana devine spumoasa si se poate adauga putin zahar (2-3 linguri).
Asamblare: Blat, frisca, fructe ( fructele se taie felii si se aseaza pe toata suprafata tortului ) pana se termina blatul, se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu fructele ramase dupa preferinta.
Blatul de tort poate fi cumparat daca doresti ca acest tort sa fie foarte rapid, sau daca nu poti sa il prepari din 3 oua, 3lg de apa, 6lg de zahar si 6 lg de faina.
Tortul racoros cu fructe si frisca se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii