Pentru tort racoros cu fructe frisca se bate la mixer pana devine spumoasa si se poate adauga putin zahar Asamblare: Blat, frisca, fructe pana se termina blatul.
Pentru tort racoros cu fructe frisca se bate la mixer pana devine spumoasa si se poate adauga putin zahar (2-3 linguri).
Asamblare: Blat, frisca, fructe ( fructele se taie felii si se aseaza pe toata suprafata tortului ) pana se termina blatul, se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu fructele ramase dupa preferinta.
Blatul de tort poate fi cumparat daca doresti ca acest tort sa fie foarte rapid, sau daca nu poti sa il prepari din 3 oua, 3lg de apa, 6lg de zahar si 6 lg de faina.
Tortul racoros cu fructe si frisca se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii