Tortul racoros cu fructe este delicios, dar si aspectuos in acelasi timp. Combinatia de fructe din aceasta reteta de tort este minunata.
Blatul acestui tort este din biscuiti cu fulgi de cocos.
Biscuitii se zdrobesc, iar untul se topeste, dupa care se amesteca impreuna cu un pumn de fulgi de cocos. Acesta va fi asa zisul blat.
Intr-o forma rotunda de tort cu pereti detasabili se aseaza biscuitii inmuiati in unt si se da tava la frigider pentru o jumatate de ora.
Gelatina se inmoaie. Branza de vaci se amesteca cu smantana, zaharul si sucul de fructe. Capsunile se taie felii potrivite si se adauga la compozitia de branza si smantana impreuna cu gelatina. Se aseaza crema peste "blat" si se da tortul la frigider pentru cateva ore (minim 3).
Se taie bucati de mango, felii de pepene si felii de capsuni si se orneaza tortul. Se presara de asemenea, fulgi de cocos.
Tortul racoros cu fructe este potrivit pentru o portie de dulce in zilele de vara sau pentru orice ocazie festiva.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii