Pentru tortul raffaello aveti nevoie de unt, zahar, cocos, faina, branza de vaci si frisca.
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, apoi se inveleste aluatul intr-o folie alimentara si se lasa la frigider 30 de minute. Se intinde o foaie cu diametrul de 22 cm si se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 180 de grade, timp de 15 minute. Intre timp se prajesc migdalele, iar gelatina se dizolva in apa calduta. Se asaza intr-o salatiera o folie alimentara. Se amesteca nuca de cocos cu zaharul vanilat, branza si laptele de cocos. Se amesteca frisca cu gelatina, migdalele si amestecul pregatit anterior. Se rastoarna totul in vasul cu folie si se lasa pana a doua zi dimineata la frigider. Se asaza blatul pe un platou, se rastoarna crema peste el, se scoate folia si se decoreaza cu nuca de cocos.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Tort diplomat
Prajituri simple
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii