• adaugati migdalele in blenderul performant Oster Versa pana cand se transforma in faina de migdale, apoi adaugati carobul si mierea pana cand devine un „aluat" lipicios si omogen
• intre timp, inainte de a incepe asamblarea, presarati pe platou fulgii de cocos
• pozitionati cercul culinar si neaparat sa aveti fulgi de cocos in interior. Peste ei presati si nivelati compozitia intr-o forma circulara de aproximativ 10/10 sau intr-o forma ceramica patrata, folosind o lingura sau o spatula. Important e ca blatul sa aiba cel putin 1-2 cm inaltime
• toate ingredientele cu exceptia psyllium-ului, se adauga in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana se transforma intr-o crema fina, dar nu mai mult de 1-5 minute. Altfel compozitia se va infierbanta si nutrientii vor disparea treptat prin incalzire
• la final, inainte de a opri blenderul, adaugati psylliumul si mai mixati cateva secunde pana se incorporeaza. Lasati sa se patrunda vreo 5 minute si sa se umfle psylliumul
• turnati umplutura peste blat si dati la congelator timp de 30 de minute
• pregatiti ingredientele pentru glazura si amestecati-le pana cand tot carobul se incorporeaza
• inainte de servire scoateti tortuletele pentru 5-10 minute la temperatura camerei si ornati cu glazura si decoratiunile alese.
• desertul se poate pastra la frigider intr-o cutie cu sticla cu capac, timp de 1-2 zile.
Savurati cu placere!
Articolul complet aici: https://ligiapop.com/2016/07/14/tort-raw-cu-ciocolata-si-afine-fara-lapte-si-oua/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii