Tortul de biscuiti este asa cum ii spune si numele, royal. Incredibil de bun, aceasta reteta de tort este usor de preparat, seamana cu salamul de biscuiti doar ca este mai bun :).
Unge o tava rotunda de tort cu fund detasabil cu diametrul de 15 cm cu unt si tapeteaz-o cu hartie pentru copt.
Toaca biscuiti grosier, cat de marimea unei migdale, cu mana.
Mixeaza untul impreuna cu zaharul intr-un bol pana cand devine pufos.
Topeste jumatate din cantitatea din fiecare tip de ciocolata la baie de aburi impreuna cu frisca lichida si toarn-o asa fierbinte in fir subtire peste untul pufos.
Adauga biscuitii si nucile tocate grosier si toarna compozitia in tava pregatita. Da la frigider pentru cel putin 3 ore.
Sursa acestei retete este Rodiva - for the love of cakes.
Dupa ce a stat la frigider imbraca tortul de biscuiti in ciocolata topita si decoreaza dupa bunul plac cu bomboane de ciocolata si flori din martipan sau pasta de zahar.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii