Tortul Sah special se glaseaza cu ciocolata topita. Este delicios si usor de facut. Aveti nevoie de faina, oua, praf de copt.
Pentru tortul sah special se freaca untul cu zaharul, dupa care adaugam pe rand cate un galbenus, apoi mirodeniile, praful de copt si faina, iar la urma, albusurile batute spuma. impartim compozitia in doua parti, care se pun in pungi de nylon, una o lasam galbena, iar pe cealalta o amestecam cu doua linguri de cacao. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu ulei si faina apoi cu punga punem compozitia in tava, un rand galben, un rand cacao si facem foi pe rand. Daca pe prima o incepem cu galben, cacao, a doua foaie o incepem cu cacao, galben.
Asa facem trei foi pe care le insiropam cu cafea amestecata cu 100 ml de lichior de cafea. Foile se pot umple cu ce dorim - frisca, ciocolata, crema de ness, crema de nuca, de preferat, se face o umplutura cu frisca si cacao. Tortul Sah se glaseaza cu ciocolata topita.
Tortul Sah special se glaseaza cu ciocolata topita. Foile le umplem cu orice fel de crema sau frisca.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezRetete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Comentarii
Adaugă comentariu