Sfaramam 10 dkg de untura in 22 dkg de faina, adaugam 10 dkg zahar pudra, putina sampanie, putin otet, 2 galbenusuri si putina smantana, astfel incat
Sfaramam 10 dkg de untura in 22 dkg de faina, adaugam 10 dkg zahar pudra, putina sampanie, putin otet, 2 galbenusuri si putina smantana, astfel incat sa obtinem un aluat usor de intins. Framantam bine. Punem aluatul intr-o tava, il ungem cu gem si acoperim cu urmatoarea uplutura: batem spuma 4 albusuri, amestecam galbenusurile cu 22 dkg zahar pudra, adaugam 22 dkg nuca macinata. Amestecam si turnam peste aluat. Coacem prajitura si o servim feliata in fasii.
Alte retete de torturi recomandate
Tiramisu
Tort cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii