Tortul televizor este atat de gustos precum si arata. Reteta tortului poate fi pregatita pentru orice ocazie festiva, cu siguranta va avea succes.
Blat 1:
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, faina cit sa iasa un aluta consistent, praful de copt. Se coace aluatul pe fundul tavii.
Blat 2: Se face un aluat suficient de consistent care sa se poata intinde. Se coc 2 foi pe dosul tavii. Se amesteca untul cu budinca bine racita . Se asaza blatul 2(o foaie) se pune 1/2 crema, se asaza blatul 1, deasupra cealalta 1/2 crema, apoi a doua foaie din blatul 2.
Crema: se freaca zaharul pudra cu unt si zeama de la o lamiie.
Glazura: zahar pudra, 2-3 linguri cacao si 3 linguri apa fierbinte se freaca in bain marie, pina se ingroasa ca o smintina. Cind e aproape gata se adauga unt cit o nuca. Glazura fierbinte se toarna deasupra.
Tortul Televizor se serveste rece, felii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii