Tiramisu reţetă cu blat, este o reteta de tort rapida si delicioasa ce combina aroma cafelei cu prospetimea branzei intr-un desert delicios.
Tiramisu reţetă cu blat
Facem cafeaua din cele doua cani de apa si cele pliculetele de capucino. Cand se raceste adaugam romul.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul peste care se adauga smantana.
Se da amestecul la frigider.
Se bat albusurile spuma, se adauga plicurile de frisca si se mixeaza bine. Se obtine o compozitie tare.
Se amesteca cele doua creme (cea de frisca si ce de galbenusuri) si se pun la frigider 1 ora.
Insiropam blatul de tort dupa care se adauga si crema la mijloc.
Pe deasupra turnam ciocolata gata topita la bain marie..dupa ce se raceste si se intareste punem frumos figurinele din caramele.
Produsul preferat de pe site-ul http://shabbychicshop.ro este: http://shabbychicshop.ro/perne-decorative/609-perna-alba-cu-fluturasi.html
Tortul Tiramisu se serveste rece !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau...
Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii