Tiramisu reţetă cu blat, este o reteta de tort rapida si delicioasa ce combina aroma cafelei cu prospetimea branzei intr-un desert delicios.
Tiramisu reţetă cu blat
Facem cafeaua din cele doua cani de apa si cele pliculetele de capucino. Cand se raceste adaugam romul.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul peste care se adauga smantana.
Se da amestecul la frigider.
Se bat albusurile spuma, se adauga plicurile de frisca si se mixeaza bine. Se obtine o compozitie tare.
Se amesteca cele doua creme (cea de frisca si ce de galbenusuri) si se pun la frigider 1 ora.
Insiropam blatul de tort dupa care se adauga si crema la mijloc.
Pe deasupra turnam ciocolata gata topita la bain marie..dupa ce se raceste si se intareste punem frumos figurinele din caramele.
Produsul preferat de pe site-ul http://shabbychicshop.ro este: http://shabbychicshop.ro/perne-decorative/609-perna-alba-cu-fluturasi.html
Tortul Tiramisu se serveste rece !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii