Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in
Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ciocolata, iar cealalta jumatate se umple cu budinca de vanilie. Pe jumatatea unsa cu budinca de vanilie se presara ciocolata rasa, iar pe jumatatea cu budinca de ciocolata se presara ciocolata alba rasa sau biscuiti sfarimati.
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca desert sau in timpul zilei
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii