Tiramisu reţetă cu frisca este usor de preparat pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva. Poate fi decorat in mai multe feluri dar este la fel de delicios.
Se face cafeaua la ibric si se da la racit!
Intr-un bol preparam cu mixerul crema 1> frisca Hulala si o dam la frigider!
In alt bol preparam crema 2 astfel> Punem cele 3 iaurturi cremoso,apoi batonul de brinza topita si zaharul vanilat si mixam..pana se topeste zaharul!
Scoatem din frigider crema 1{cea de frisca}si o adaugam..putin cate putin peste crema 2...pana se incorporeaza si devin o crema fluida...pufoasa!!
Apoi punem un strat de piscoturi, umezite in cafeaua rece, jumatate din crema peste ele, apoi celelalte piscoturi si restul de crema deasupra! Presaram cacao din abundenta si dam tortul Tiramisu la rece ptr 12 ore!
Tortul Tiramisu se serveste cu o cafea sau o limonada rece!
Pe aceasta superba tava le- as servi o portie de tiramisu...familiei si prietenilor!!!http://shabbychicshop.ro/tavi/765-tava-buchet-de-lavanda-51x37-cm.html
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii