Tiramisu reţetă cu frisca este usor de preparat pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva. Poate fi decorat in mai multe feluri dar este la fel de delicios.
Se face cafeaua la ibric si se da la racit!
Intr-un bol preparam cu mixerul crema 1> frisca Hulala si o dam la frigider!
In alt bol preparam crema 2 astfel> Punem cele 3 iaurturi cremoso,apoi batonul de brinza topita si zaharul vanilat si mixam..pana se topeste zaharul!
Scoatem din frigider crema 1{cea de frisca}si o adaugam..putin cate putin peste crema 2...pana se incorporeaza si devin o crema fluida...pufoasa!!
Apoi punem un strat de piscoturi, umezite in cafeaua rece, jumatate din crema peste ele, apoi celelalte piscoturi si restul de crema deasupra! Presaram cacao din abundenta si dam tortul Tiramisu la rece ptr 12 ore!
Tortul Tiramisu se serveste cu o cafea sau o limonada rece!
Pe aceasta superba tava le- as servi o portie de tiramisu...familiei si prietenilor!!!http://shabbychicshop.ro/tavi/765-tava-buchet-de-lavanda-51x37-cm.html
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii