Tortul Buturuga Dulce

Tortul Buturuga Dulce este o reteta deja clasica de care se bucura toti, cu mic cu mare. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie 20 de oua.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Tortul Buturuga Dulce

Ingrediente

  • Blaturi:
  • *10 oua
  • *10 linguri de zahar
  • *10 linguri de faina
  • Crema:
  • *10 oua intregi
  • *500 gr unt sau 2 pachete de rama
  • *3 linguri de cacao
  • *400 gr zahar

Mod de preparare

Tortul Buturuga Dulce este o reteta deja clasica de care se bucura toti, cu mic cu mare. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie 20 de oua.
Pentru blat amestecati 5 oua intregi cu 5 linguri de zahar pana devin o crema. Apoi se adauga cele 5 linguri de faina se amesteca. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina, se fac 2 blaturi fiecare din 5 oua, cand sunt coapte de ruleaza intr-un servet umed.

Pentru crema cele 10 oua intregi, zaharul si cacaua se fierb pe bainmarie pana se ingroasa, apoi se lasa la racit, cand este rece se bate cu mixerul pana se spumeaza, impreuna cu untul, se umple ruladele si se orneaza dupa preferinte.


Tortul Buturuga Dulce se poate servi si cu frisca.
Pentru o crema reusita,ideala este o Oala de fiert lapte de la Kitchen shop, eu am folosit-o si da rezultate excelente.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc