Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone
Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone si ungem piscoturile. Deasupra punem din nou piscoturi inmuiate, apoi turnam crema obtinuta din frisca batuta cu zaharul vanilat si presaram cu budinca de gutai taiata bucatele. Urmeaza un nou strat de psicoturi, continuam pana se termina ingredientele. Decoram dupa preferinte, punem la rece si servim felii.
Alte torturi recomandate
Tiramisu
Diplomat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii