Tortul cu mascarpone

Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 350 g nutella
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 dl rom
  • 10 dkg aroma de caise
  • 4 dl frisca
  • 4 pachete zahar vanilat
  • 15 dkg budinca de gutai
  • 1 dl apa

Mod de preparare

Amestecam aroma de caise cu romul si apa. Inmuiem piscoturile in amestec si tapetam cu ele un vas rotund transparent. Amestecam nutella cu mascarpone si ungem piscoturile. Deasupra punem din nou piscoturi inmuiate, apoi turnam crema obtinuta din frisca batuta cu zaharul vanilat si presaram cu budinca de gutai taiata bucatele. Urmeaza un nou strat de psicoturi, continuam pana se termina ingredientele. Decoram dupa preferinte, punem la rece si servim felii.
Alte torturi recomandate

Tiramisu

Diplomat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori