Amestecam ingredientele pentru aluat si il turnam intr-o tava unsa si presarata cu faina, turnam deasupra visinele si umplutura fiarta si calda. Amest
Amestecam ingredientele pentru aluat si il turnam intr-o tava unsa si presarata cu faina, turnam deasupra visinele si umplutura fiarta si calda. Amestecam margarina, zaharul pudra, faina si scortisoara si sfaramam amestecul obtinut deasupra umpluturii. Dupa ce s-a copt si s-a racit prajitura, decoram cu frisca. Presaram scortisoara deasupra.
Alte retete de tort recomandate
Tiramisu
Tort diplomat
Tort cu mere coapte
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii