Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura ames
Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura amestecul obtinut din smantana, cascaval, ceapa rasa sau taiata marunt, condimente (sare, piper, etc.). Vasul acoperit se pune la cuptor pentru inca 10 minute la 500W.
Cotletul se poate servi dupa preferinta cu cartofi natur, mazare sau fasole verde sote.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAndra Mihail ne aduce astăzi o rețetă excelentă! Creveți cu măsline în sos de vin, o combinație ușor de...
Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii