Pentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala.
Pentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, dupa care se fierb in apa cu sare. Lamaia se spala, se extrage sucul. Faina se cerne. Puiul se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, ceapa, cubul MAGGI si patrunjel radacina. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Supa rezultata se strecoara. Din untura (ulei) si faina dizolvata in 100 ml apa se prepara un sos, care se fierbe 10 minute. Se adauga suc de lamaie, bucatile de carne si se continua fierberea inca 5 minute. Se adauga bucati mici de unt deasupra.
Anghemachtul din carne de pui se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii