Pentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala.
Pentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, dupa care se fierb in apa cu sare. Lamaia se spala, se extrage sucul. Faina se cerne. Puiul se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, ceapa, cubul MAGGI si patrunjel radacina. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Supa rezultata se strecoara. Din untura (ulei) si faina dizolvata in 100 ml apa se prepara un sos, care se fierbe 10 minute. Se adauga suc de lamaie, bucatile de carne si se continua fierberea inca 5 minute. Se adauga bucati mici de unt deasupra.
Anghemachtul din carne de pui se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneFursecurile! Cui nu ii plac fursecurile? Cu unt, cu ciocolata, cu vanilie, cu lamaie, cu alune, s.a.m.d. Le prefer, sunt...
Fursecuri cu cacao si scortisoara
Comentarii