Pentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala.
Pentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, dupa care se fierb in apa cu sare. Lamaia se spala, se extrage sucul. Faina se cerne. Puiul se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, ceapa, cubul MAGGI si patrunjel radacina. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Supa rezultata se strecoara. Din untura (ulei) si faina dizolvata in 100 ml apa se prepara un sos, care se fierbe 10 minute. Se adauga suc de lamaie, bucatile de carne si se continua fierberea inca 5 minute. Se adauga bucati mici de unt deasupra.
Anghemachtul din carne de pui se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii