Se prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba
Se prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb ca la ciulama, cu deosebire ca se lasa mai subtire si faina se rumeneste putin. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, strecurata si limpezita. Se adauga zeama de lamiie, se potriveste de acru si sare.
Se serveste cu felii de lamiie curatate de coaja
Salata cu creveti este perfecta ca aperitiv la o petrecere sau chiar ca si fel principal. Este foarte usor de preparat, poti...
Salata cu creveti• taiati fleica de porc cuburi• introduceti atat bucatile de fleica, cat si cateii de usturoi curatati de coaja,
Carnati de porc cu cartofi taranesti• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, dar sa nu fiarba• puneti
Cozonac cu stafide, cacao si scortisoaraPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaAveam in plan de mult timp aceste cornuri si iata ca le-a venit randul. M-am inspirat de la Gaby_d (multumesc pentru reteta...
Desert cornuri Bratislava
Comentarii