Taiem carnea in fasii de grosimea degetului, o batem, o condimentam si o prajim in ulei fierbinte. O punem intr-o tava, o presaram cu boia dulce, turn
Taiem carnea in fasii de grosimea degetului, o batem, o condimentam si o prajim in ulei fierbinte. O punem intr-o tava, o presaram cu boia dulce, turnam 4 dl de apa deasupra si adaugam usturoiul pisat. O punem la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu, pana se inmoaie. Prajim feliile de paine, le inmuiem in sosul de langa carne si punem pe fiecare felie o fasie de carne si o fasie de castravete.
Alte retete recomandate
Zacusca de vinete
Ardei umpluti
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii