• fasonati carnea de vita daca este necesar • asezonati bucata de vita si puneti cca. 2
• fasonati carnea de vita daca este necesar
• asezonati bucata de vita si puneti cca. 2 picaturi de ulei de trufe albe (cate una pe fiecare parte – nu puneti mai mult pentru ca acesta este foarte puternic)
• vidati-o cu aparatul de vidat FoodSaver si introduceti-o in aparatul de gatire in vid SousVide la 62⁰C pentru 40 de minute
• infigeti termometrul in mijloc – acesta trebuie sa arate 42⁰C pentru medium rare – daca arata mai putin, inseamna ca va trebui s-o mai lasati
• scoateti-o si lasati-o sa se odihneasca, sa se „aseze" sucurile timp 30 de minute
• strict optional, o puteti breza pe fiecare parte in putin unt si putin ulei, pana ce ii veti realiza o crusta brun aurie pe fiecare parte.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii