Aveti nevoie de antricot de vitel, sare, piper, ulei, vin rosu, ceapa, ciuperci si unt.
Antricotul de vita in sos este delicios. Pentru prepararea acestei retete cu carne de vita se spala antricotul si se pune intr-o tava. Se stropeste cu ulei, vin, se condimenteaza cu sare, piper si salvie. Se acopera cu o folie si se lasa la rece sa se macereze. Separat se curata ciupercile si se feliaza. Se calesc impreuna cu ceapa, apoi se lasa la inabusit cu putina apa, sare si piper boabe. Se adauga putin unt si 4-5 linguri vin rosu. Antricotul de vitel se baga la cuptor si se lasa 80 de minute la 220 grade. Se stropeste cu sosul din tava, apoi se adauga sosul de ciuperci si se mai lasa cateva minute in cuptor.
Antricotul de vita in sos se serveste cu garnitura de legume.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii