Antricot delicios de vaca la gratar

Pentru antricot delicios de vaca la gratar se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei si se pun pe gratarul bine incins.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 antricoate
  • 1 lingura ulei
  • 20 g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru antricot delicios de vaca la gratar se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei si se pun pe gratarul bine incins, frigindu-se pe ambele parti. Dupa ce s -au fript bine, se asaza pe o farfurie si se presara cu sare. Deasupra fiecarui antricot se pune cite o bucatica de unt cit o aluna si patrunjel verde tocat marunt. Cine prefera cimbrul, presara antricotul in momentul cand se pune pe gratar.


Se serveste cu cartofi prajiti sau sote de morcov sau alte legume si cu salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori