Voi pregati o reteta foarte populara, o mancare gustoasa si te asigur ca nu-i greu deloc - ardei umpluti
Pregateste mai intai ardeii, ca sa mearga totul mai repede. Scoate cotoarele si curata-i bine de seminte si nervuri. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga ceapa tocata marunt si las-o la calit pana se inmoaie. Adauga apoi orezul si lasa-l pe foc 2-3 minute. Rastoarna ceapa si orezul peste carne, condimenteaza cu sare si piper, paprika dulce si verdeata proaspata tocata marunt. Optional, poti adauga in compozitie si un ou, daca vrei sa fie mai bine legata. Umple apoi ardeii si pune-le cate un capacel dintr-o felie de rosie. Asaza ardeii intr-un vas incapator care va merge la cuptor, toarna deasupra sosul de rosii si completeaza cu apa fierbinte. Condimenteaza din nou cu sare si piper si pune ardeii in cuptorul incalzit la 180 de grade, pentru o ora - o ora si jumatate. Cand sunt gata, presara deasupra verdeata proaspata si serveste-i cu smantana sau iaurt gras.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii