Pentru a pregati ardei umpluti cu cascaval, avem nevoie de ardei, carne macinata si condimente. Aceasta mancare este foarte delicioasa.
Pentru a pregati ardei umpluti cu cascaval, avem nevoie de ardei, carne macinata si condimente. Aceasta mancare este foarte delicioasa. Carnea se amesteca cu orezul, cu ouale, patrunjel, sare si piper. Se unge tava de copt, ardeii taiati in lungime se umplu cu amestecul de carne si se aseaza in tava. Pe fiecare se pune o felie rotunda de ceapa, o felie de slanina si o felie de rosie. Se unge cu ou amestecat cu smantana, daca e necesar se condimenteaza si presara cu cascaval ras, se coace in cuptor timp de 30 de minute.
Aceasta mancare se serveste cu smantana si cascaval ras.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii