Aceasta mancare este foarte delicioasa. Reteta traditionala este imbogatita cu parmezan si sos de soia. Ardeii umpluti cu parmezan sunt foarte usor de pregatit.
Aceasta mancare este foarte delicioasa. Reteta traditionala este imbogatita cu parmezan si sos de soia. Ardeii umpluti cu parmezan sunt foarte usor de pregatit. Se taie varful ardeilor si se inlatura samburii. Se fierb putin in apa. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga grisul si se mai prajeste 2-3 minute. Se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana cand se rumeneste putin. Se toarna peste ea supa de pui, se adauga condimentele si parmezanul. Se umplu ardeii cu acest amestec, dupa care se pun capacele la loc (partea taiata anterior). Se amesteca smantana, pasta de tomate si ketchupul si se fierbe putin. Se introduc ardeii umpluti in acest sos si se fierbe aprox. 20 de minute, acoperit.
Ardeii umpluti cu parmezan se servesc calzi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii