Ardeii umpluti cu sos se prepara in doi pasi, prima data se pune la fiert, apoi in cuptor. Prima data insa, pregatim ingredientele.
Ardeii umpluti cu sos se prepara in doi pasi, prima data se pune la fiert, apoi in cuptor. Prima data insa, pregatim ingredientele. Se spala ardeii si se curata de cotor si seminte, apoi se lasa sa se scurga. Carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Se amesteca cu cele doua cepe maruntite, cu doi cartofi trecuti pe razatoarea mica si orezul ales si spalat in mai multe ape. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se coloreaza cu rosii taiate felii subtiri, dupa ce s-au curatat de pielite. In amestec se adauga verdeata tocata si un ou crud. Se omogenizeaza si se umplu ardeii. Intr-o oala mare si adanca se asaza ardeii unul langa altul, se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba o ora. Se amestea o lingurita de faina cu apa calda si se toarna sosul peste ardei. Se sareaza sosul si se coloreaza cu rosii taiate felii subtiri. Oala se introduce in cuptorul cald si se tine la foc potrivit pana cand sosul scade.
Ardeii umpluti cu sos se servesc cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii