Aripi de pui cu miere

Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, arip

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri suc de lamiie
  • 1/3 cana sos soy
  • 1/4 lingurita ghimbir proaspat
  • 10 aripi de pui
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri sos de tomate
  • 1 capatina usturoi

Mod de preparare

Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, aripile fiind strinse bine. Se pune in frigider pentru 5 ore/peste noapte. Se separa sosul de aripi, pastrind sosul. In alt vas amestecati miere+sos, tomate+restul sosului din frigider. Se incalzeste cuptorul in prealabil si apoi puneti aripile inauntru pentru 10 min, dupa ce au fost unse cu sos. Se intoarce aripile pe cealalta parte si ungeti din nou cu sos, eventual, se toarna tot in tava. Se scoate peste 10 min sau cind sunt gata (culoare rosu inchis-maro)
Cu orez , sau cartofi. 4 persoane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori