Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, arip
Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, aripile fiind strinse bine. Se pune in frigider pentru 5 ore/peste noapte. Se separa sosul de aripi, pastrind sosul. In alt vas amestecati miere+sos, tomate+restul sosului din frigider. Se incalzeste cuptorul in prealabil si apoi puneti aripile inauntru pentru 10 min, dupa ce au fost unse cu sos. Se intoarce aripile pe cealalta parte si ungeti din nou cu sos, eventual, se toarna tot in tava. Se scoate peste 10 min sau cind sunt gata (culoare rosu inchis-maro)
Cu orez , sau cartofi. 4 persoane
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii