Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, arip
Amestecati suc lamiie+sos, soy+usturoi, pisat+ghimbir. Se pune aripile intr-o punga fara gauri si tunati sosul pe deasupra. Se face nod la punga, aripile fiind strinse bine. Se pune in frigider pentru 5 ore/peste noapte. Se separa sosul de aripi, pastrind sosul. In alt vas amestecati miere+sos, tomate+restul sosului din frigider. Se incalzeste cuptorul in prealabil si apoi puneti aripile inauntru pentru 10 min, dupa ce au fost unse cu sos. Se intoarce aripile pe cealalta parte si ungeti din nou cu sos, eventual, se toarna tot in tava. Se scoate peste 10 min sau cind sunt gata (culoare rosu inchis-maro)
Cu orez , sau cartofi. 4 persoane
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii