Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga aripile. Dupa aprox
Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga aripile. Dupa aprox. 2 minute de calire-prajire, se toarna un pahar de apa, se condimenteaza si acoperit cu un capac, se lasa sa fiarba. Intre timp, prajim putin orezul in uleiul ramas. Se toarna ketchupul si apa cat sa acoepere bine orezul. Se adauga vegeta si se fierbe la foc mic pana cand se absoarbe toata zeama. Se toarna peste orez sosul impreuna cu aripile de pui, se lasa sa fiarba putin, iar apoi se lasa acoperit timp de 30 de minute (in acest timp se va absoarbe toata zeama).
Alte retete cu pui recomandate
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor
Comentarii